Zonnepanelen

Zonne-energie is goed voor het milieu én goed voor de portemonnee. Zonnepanelen zijn een interessante optie. DEKO werkt met systemen van Nefit. Daarmee kiest u voor een zeer hoge opbrengst, 30 jaar gegarandeerd vermogen, tot 20 jaar garantie op de zonnepanelen en extra materiaal. Dit allemaal uiteraard met vakkundige installatie en onderhoud.

Populaire zonnepanelen

Zonnepanelen zijn steeds populairder. Er komt steeds meer belangstelling voor groene en ‘schone’ energie waarmee elektriciteit wordt opgewekt. Deze zonne-energie wekt voldoende energie op om jaarlijks in het verbruik te voorzien. Zo draagt u bij aan een betere en schonere leefomgeving.  Afhankelijk van uw wensen kijkt DEKO met u mee naar welke zonnepanelen het beste bij uw situatie passen.

DEKO zonnepanelen Deventer

DEKO is een professioneel installatiebureau met gerenommeerde vakmensen. Hebt u misschien nog vragen over zonnepalen? Of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met DEKO installatiebureau!


Notice: Undefined variable: string in /home/deko21/domains/deko-installaties.nl/public_html/wp-content/themes/deko-wp/functions.php on line 374

Vraag een vrijblijvende gratis offerte aan!

Dan bieden wij u een passende op maat gemaakte offerte!
Ervaar onze vakkennis en service zelf!

Direct gratis offerte aanvragen

Interesse in één van onze diensten?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie verkrijgen? Neem hiervoor gerust contact met ons op middels onderstaande formulier.

  Dhr.Mevr.


  Contact

  Papenstraat 45-47
  7411 NB Deventer

  Postbus 6013
  7401 JA Deventer

  Telefoon: 0570 - 61 38 41