Warmte en warm water met behulp van de zon

Zonne-energie is goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. Met de aanleg van PV-panelen of zonneboilers van de betrouwbaarste merken voorzien wij u van warmte in huis en een dalende energierekening.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn interessant, maar wel als u er iets aan heeft. Daarom werken wij met systemen van Nefit. Daarmee kiest u voor zeer hoge opbrengst, 30 jaar gegarandeerd vermogen, tot 20 jaar garantie op de panelen en het bevestigingsmateriaal en 5 jaar garantie op de omvormer. Uiteraard met vakkundige installatie en onderhoud.

Zonneboilers

Met de installatie van een zonneboiler kunt u jaarlijks tot 60 procent besparen op uw gasverbruik voor warmwater. U wekt energie op via een collector op het dak, het water in de boiler wordt verwarmd en u heeft warm water voor sanitair gebruik of de verwarming. Bij veel zonlicht is de collector voldoende, bij dagen met weinig zonlicht hoeft uw ketel alleen te assisteren. Het installeren van een zonneboiler kan dus kosten besparen.

Vraag een vrijblijvende gratis offerte aan!

Dan bieden wij u een passende op maat gemaakte offerte!
Ervaar onze vakkennis en service zelf!

Direct gratis offerte aanvragen

Interesse in één van onze diensten?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie verkrijgen? Neem hiervoor gerust contact met ons op middels onderstaande formulier.

  Dhr.Mevr.


  Contact

  Papenstraat 45-47
  7411 NB Deventer

  Postbus 6013
  7401 JA Deventer

  Telefoon: 0570 - 61 38 41