Sanitair: comfort door kunde

Fraaie techniek en goed sanitair. Twee onmisbare ingrediënten van een comfortabele badkamer. Bij ons wordt uw sanitair met zorg geïnstalleerd. Naar uw wensen, of het nu om nieuwbouw, renovatie of aanpassingen gaat.

Complete badkamers

Een badkamer moet stijlvol, goed afgewerkt en comfortabel zijn. Met DEKO kiest u voor jarenlange ervaring in de installatie van sanitair. Wij plaatsen een badkamer volledig naar uw wens waarmee u jaren vooruit kunt. Ook voor service en onderhoud bent u bij ons aan het goede adres.

Renovatie

Op zich bent u tevreden over de indeling van uw badkamer, maar u wilt een ander interieur? Een hangend toilet, een tweede wastafel. Bespaar de kosten van een compleet nieuwe badkamer en laat hem door onze monteurs grondig en vakkundig renoveren. U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor onderhoudszaken als lekkende kranen of doorlopende wc’s.

Aangepast sanitair

Wanneer u ouder wordt of last krijgt van lichamelijke gebreken kan uw badkamer of toilet oncomfortabel worden. U wilt misschien liever een inloopdouche dan een ligbad, een verhoogd toilet of een aangepaste wastafel. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en uw wensen.

Vraag een vrijblijvende gratis offerte aan!

Dan bieden wij u een passende op maat gemaakte offerte!
Ervaar onze vakkennis en service zelf!

Direct gratis offerte aanvragen

Interesse in één van onze diensten?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie verkrijgen? Neem hiervoor gerust contact met ons op middels onderstaande formulier.

  Dhr.Mevr.


  Contact

  Papenstraat 45-47
  7411 NB Deventer

  Postbus 6013
  7401 JA Deventer

  Telefoon: 0570 - 61 38 41