DEKO: sinds 1938 hét installatiebedrijf in Deventer

Het verhaal van DEKO begint met een kleine cv-ketelfabriek van Gerrit Komen in 1938. In bijna tachtig jaar groeide DEKO uit tot een florerend installatiebedrijf, gespecialiseerd in centrale verwarming, sanitair, goot- en zinkwerk, zonne-energie en dakbedekking.

Onder leiding van Jan en Jan- Pieter Komen voorziet DEKO (Deventer Komen) particulieren en bedrijven in en rondom Deventer van kwaliteitsinstallaties met uitstekende service en onderhoud. Zowel voor nieuwbouw als voor restauraties en verbouw.

Aan de Papenstraat wordt vakmanschap gecombineerd met de aloude waarden waar het familiebedrijf zijn goede naam mee heeft opgebouwd. Hier koesteren we onze klanten. Niet voor niets hebben we samenwerkingen die al meer dan veertig jaar duren. Betrokkenheid, duurzame relaties en kwaliteitswerk, daar staan we voor.


Notice: Undefined variable: string in /home/deko21/domains/deko-installaties.nl/public_html/wp-content/themes/deko-wp/functions.php on line 374

Vraag een vrijblijvende gratis offerte aan!

Dan bieden wij u een passende op maat gemaakte offerte!
Ervaar onze vakkennis en service zelf!

Direct gratis offerte aanvragen

Interesse in één van onze diensten?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie verkrijgen? Neem hiervoor gerust contact met ons op middels onderstaande formulier.

  Dhr.Mevr.


  Contact

  Papenstraat 45-47
  7411 NB Deventer

  Postbus 6013
  7401 JA Deventer

  Telefoon: 0570 - 61 38 41