Elk jaar kunt u 60 procent besparen op uw gasverbruik voor warm water met een installatie van een degelijke zonneboiler. Via een collector op het dak wekt u zo uw eigen energie op, het water in de boiler wordt verwarmd en u heeft warm water voor sanitair gebruik of de centrale verwarming. Kiezen voor een zonneboiler kan dus centjes besparen en is ook nog eens goed voor het milieu.

Duurzame boilers

Net als zonnepanelen, zijn zonneboilers duurzame producten. Ook hier kun je de energiekosten aanzienlijk verlagen. Het warme water kan vanuit de zonneboiler installatie getapt worden voor gebruik in de keuken en badkamer. Het is bovendien ook nog eens uitstekend voor het milieu want het voorkomt de uitstoot van CO2. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van zonne-energie en niet van fossiele brandstoffen.

DEKO zonneboilers Deventer

DEKO is een professioneel installatiebureau met gerenommeerde vakmensen. Hebt u misschien nog vragen over zonneboilers? Of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met DEKO installatiebureau!


Notice: Undefined variable: string in /home/deko21/domains/deko-installaties.nl/public_html/wp-content/themes/deko-wp/functions.php on line 374

Vraag een vrijblijvende gratis offerte aan!

Dan bieden wij u een passende op maat gemaakte offerte!
Ervaar onze vakkennis en service zelf!

Direct gratis offerte aanvragen

Interesse in één van onze diensten?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie verkrijgen? Neem hiervoor gerust contact met ons op middels onderstaande formulier.

  Dhr.Mevr.


  Contact

  Papenstraat 45-47
  7411 NB Deventer

  Postbus 6013
  7401 JA Deventer

  Telefoon: 0570 - 61 38 41