Hete zomers, storm en ouderdom kunnen flinke schade aanrichten aan uw dakbedekking. Het dak moet wellicht worden gerepareerd, of in het ergste geval, worden vervangen. DEKO Installatiebedrijf voorziet u graag van het juiste advies en een duurzame dakbedekking.

Duurzame dakbedekking

Er is een wereld aan mogelijkheden op het gebied van duurzame dakbedekking. Zo kun je variëren van complete vlindertuinen tot ‘normale’ dakbedekking. Maar ook normale dakbedekking – zoals bijvoorbeeld bitumen bedekking – kan een zeer lange levensduur hebben. Afhankelijk van wat u wilt, kunnen we de opties doornemen. In Deventer en omgeving zijn we dé specialist op het gebied van dakbedekking.

DEKO dakbedekking Deventer

DEKO is een professioneel installatiebureau met gerenommeerde vakmensen. Hebt u misschien nog vragen over dakbedekking? Of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons installatiebureau!

 


Notice: Undefined variable: string in /home/deko21/domains/deko-installaties.nl/public_html/wp-content/themes/deko-wp/functions.php on line 374

Vraag een vrijblijvende gratis offerte aan!

Dan bieden wij u een passende op maat gemaakte offerte!
Ervaar onze vakkennis en service zelf!

Direct gratis offerte aanvragen

Interesse in één van onze diensten?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie verkrijgen? Neem hiervoor gerust contact met ons op middels onderstaande formulier.

  Dhr.Mevr.


  Contact

  Papenstraat 45-47
  7411 NB Deventer

  Postbus 6013
  7401 JA Deventer

  Telefoon: 0570 - 61 38 41