Een centrale verwarmingsketel of kort: cv-ketel, is een belangrijk onderdeel van een centrale verwarmingsinstallatie. Deze installatie zorgt voor warm water waarmee de verblijven in een woning verwarmd worden. Voor al het onderhoud aan uw cv-ketel zorgen de professionals van DEKO!

Passende cv-ketel

Er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een passende cv-ketel. Zo moet de ketel passen bij uw persoonlijke eisen. Maar waarom zou u de ketel überhaupt vervangen? Ten eerste, en niet onbelangrijk: de veiligheid. Ten tweede: de kosten die je kunt besparen.

Het is dus belangrijk om samen te kijken met onze vakmensen wat het beste bij uw woonsituatie past!

DEKO cv-ketel Deventer

DEKO is een professioneel installatiebureau met gerenommeerde vakmensen. Hebt u misschien nog vragen over cv-ketel? Of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons installatiebureau!


Notice: Undefined variable: string in /home/deko21/domains/deko-installaties.nl/public_html/wp-content/themes/deko-wp/functions.php on line 374

Vraag een vrijblijvende gratis offerte aan!

Dan bieden wij u een passende op maat gemaakte offerte!
Ervaar onze vakkennis en service zelf!

Direct gratis offerte aanvragen

Interesse in één van onze diensten?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie verkrijgen? Neem hiervoor gerust contact met ons op middels onderstaande formulier.

  Dhr.Mevr.


  Contact

  Papenstraat 45-47
  7411 NB Deventer

  Postbus 6013
  7401 JA Deventer

  Telefoon: 0570 - 61 38 41