De centrale verwarming is het kloppend hart van uw huis. Een goede cv-installatie is één van de vereisten van prettig wonen in een warm huis. Met duurzame ketels heeft u aangename verwarming, goed warm water en een lage energierekening waarmee u kunt leven!

Duurzame cv

Centrale verwarming (afgekort cv) is een verwarmingssysteem waarbij de warmte centraal wordt opgewekt. De centrale verwarmingsinstallatie zijn zuinig in gebruik en bovendien zeer betrouwbaar. Daarnaast staan de cv’s garant voor de beste kwaliteit en duurzame energie. Zo werkt u dus indirect mee aan een beter milieu.

DEKO centrale verwarming Deventer

DEKO is een professioneel installatiebureau met gerenommeerde vakmensen. Hebt u misschien nog vragen over centrale verwarming? Of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons installatiebureau!


Notice: Undefined variable: string in /home/deko21/domains/deko-installaties.nl/public_html/wp-content/themes/deko-wp/functions.php on line 374

Vraag een vrijblijvende gratis offerte aan!

Dan bieden wij u een passende op maat gemaakte offerte!
Ervaar onze vakkennis en service zelf!

Direct gratis offerte aanvragen

Interesse in één van onze diensten?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie verkrijgen? Neem hiervoor gerust contact met ons op middels onderstaande formulier.

  Dhr.Mevr.


  Contact

  Papenstraat 45-47
  7411 NB Deventer

  Postbus 6013
  7401 JA Deventer

  Telefoon: 0570 - 61 38 41