Een badkamer moet stijlvol, goed afgewerkt en comfortabel zijn. Met DEKO kiest u voor jarenlange ervaring in de installatie van sanitair. Wij plaatsen een badkamer volledig naar uw wens waarmee u jaren vooruit kunt. Ook voor service & onderhoud bent u bij ons aan het goede adres.

Assortiment badkamers

DEKO heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van badkamers. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een gesprek is altijd mogelijk ter info en ter inspiratie. Door eerst uw verwachtingen en frisse ideeën op een rijtje te zetten kunnen wij vervolgens deskundig advies geven op basis van de stijl en gewenste badkamerinrichting.

DEKO badkamers Deventer

DEKO is een professioneel installatiebureau met gerenommeerde vakmensen. Hebt u misschien nog vragen over badkamers? Of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met DEKO installatiebureau!


Notice: Undefined variable: string in /home/deko21/domains/deko-installaties.nl/public_html/wp-content/themes/deko-wp/functions.php on line 374

Vraag een vrijblijvende gratis offerte aan!

Dan bieden wij u een passende op maat gemaakte offerte!
Ervaar onze vakkennis en service zelf!

Direct gratis offerte aanvragen

Interesse in één van onze diensten?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie verkrijgen? Neem hiervoor gerust contact met ons op middels onderstaande formulier.

  Dhr.Mevr.


  Contact

  Papenstraat 45-47
  7411 NB Deventer

  Postbus 6013
  7401 JA Deventer

  Telefoon: 0570 - 61 38 41